De behandeling

Vooraf starten we met een kort gesprek om te begrijpen wat je verwachtingen en behoeften zijn. Vervolgens vraag ik je om comfortabel te gaan liggen op een behandeltafel, volledig gekleed (schoenen uit) en ontspannen.

Ik plaats mijn handen zachtjes op verschillende posities op of boven je lichaam, beginnend bij je hoofd en werkend naar beneden tot aan je voeten. Ik stem me af op de universele levensenergie en fungeer als een kanaal om deze energie door te geven aan jou.

Tijdens de behandeling voel je mogelijk warmte, kou, tintelingen of een diepe ontspanning. De energie stroomt naar die gebieden waar het het meest nodig is, waarbij het evenwicht en harmonie bevordert. Reiki werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en het doel is om blokkades op te heffen en het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

De duur van de behandeling kan variëren, meestal tussen 45 en 60 minuten(inclusief behandeling, voor- en nagesprek). Na afloop kun je je mogelijk rustiger, meer in balans en energieker voelen. Het is belangrijk om na de sessie voldoende water te drinken en goed voor jezelf te zorgen. 

Is een Reiki behandeling wat voor mij?

Een Reiki behandeling is voor iedereen. Jong, oud en zelfs voor dieren. Maar waar is het nou goed voor?

  • Helpt om fysieke, mentale, emotionele, energetische en zelfs spirituele blokkades te herstellen;
  • Verminderd stress;
  • Kan pijn verlichten en versnelt genezing;
  • Het helpt bij het loslaten van oude patronen die je niet meer dienen;
  • Minder moe, beter slapen, meer focus & energie;
  • Meer zelfvertrouwen, balans & betere kwaliteit van leven;
  • Helpt je te ontspannen en terug in je lijf te komen.

Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust!

Neem contact met me op.

Frequentie van behandelingen

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig. Na de eerste behandeling kan ik inschatten hoeveel Reiki behandelingen je nodig hebt om je klacht goed aan te kunnen pakken. We maken dan een afspraak over de hoeveelheid en frequentie van de behandelingen. Gemiddeld genomen zijn er 6 tot 7 behandelingen nodig om een klacht (mentaal of fysiek) op te kunnen lossen met Reiki. 

Heb je geen klachten, wil je gewoon ontspannen of heb je even rust nodig? Eenmalig een afspraak maken kan natuurlijk ook!