Over mij

Hi!

Ik ben Nicole, geboren op 13 juli 1992 in Nijmegen. Al vrij jong was ik altijd bezig met mensen te helpen, troosten of ze een luisterend oor bieden. Mijn vader vertelde me, dat hij me ooit kwam ophalen van school. Hij stond te wachten bij het schoolplein en zag een kindje vallen. De juf had nog niets in de gaten. Maar ik stond al bij het kind om hulp aan te bieden.

Onwijs gevoelig, een echte dromer, met alles en iedereen in verbinding.

 

In mijn rebelse pubertijd leek ik dit allemaal vergeten te zijn en zette me af tegen alles en iedereen. Mijn motto, van schade en schande word je wijzer bleef ik roepen. Ondanks dat er veel schade werd aangericht bleef die wijsheid ver uit. Ik hobbelde gewoon verder want NIETS kon mij wat maken. 

Om niet te hoeven voelen, verloor ik mezelf in drank, drugs, feesten en mannen. Ik verdoofde de gevoelens die er mochten zijn. Dit was gebeurd en hier hoef ik niet meer naar te kijken. Verleden is verleden, ik wil vooruit kijken.

 

Tot de zomer van 2020 denderde ik vrolijk door. Daarna veranderde er iets. Ik kwam in aanraking met Reiki en binnen no-time veranderde mijn mindset. Ik zorgde beter voor mezelf, ging naar de sportschool, ontmoette andere mensen, zat lekkerder in mijn vel en ging dat ook uitstralen.

Toen mijn eigen Reiki behandelaar zei, kom je op cursus? Dacht ik gaan we doen! Al is het alleen voor mezelf!

Nu 3 jaar later heb ik mijn eigen praktijk, sta ik in verbinding met mijn hart en help ik meerdere mensen met veel liefde en plezier.

Jou een veilige plek bieden waar jij jezelf kunt zijn, dat is wat ik belangrijk vind. Zodat jij gezien en gehoord wordt, ik bied je een luisterend oor maar ook een helpende hand.

Doormiddel van een behandeling, een reading of een cursus help ik je graag om jouw pad verder te ontwikkelen, te zoeken naar de ''missende'' puzzelstukjes, te ontspannen of gewoon om lekkerder in je vel te zakken.

Op een aardse maar ook spirituele manier verbinden.

 

Ik ontvang je met liefde in mijn praktijk.

Liefs,

Nicole