Reiki 2

Heb jij de Reiki 1 cursus gevolgd en ben jij klaar bent om jouw reis van persoonlijke groei en helende kracht voort te zetten, dan is dit de perfecte volgende stap voor jou! In de Reiki 2 cursus ga ik je meenemen naar nieuwe en diepere niveaus van Reiki-energie. Het is als een reis naar het hart van heling en empowerment. We zullen duiken in de geheimen en mysteries van symbolen en mantra's, die je zullen voorzien van ongelooflijke mogelijkheden om de energie te sturen en te versterken. Het opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden en biedt je de kans om anderen te ondersteunen, zelfs als ze niet fysiek bij je in de buurt zijn.

Wat leer je tijdens de reiki 2 cursus?

- De Reiki energie wordt intenser en krachtiger

- Symbolen en bijbehorende mantra's

- Behandelen op diepere lagen en zelfs op afstand

- Het bevordert de emotionele heling en transformatie

 

Je leert technieken om blokkades en beperkende overtuigingen los te laten, waardoor je een diepere staat van vrede en zelfacceptatie kunt bereiken. Dit heeft een enorme impact op jouw algehele welzijn en zelfvertrouwen. Daarnaast zal ik je begeleiden bij het ontwikkelen van jouw intuïtie en het vertrouwen in jouw helende capaciteiten. Je zult leren om te vertrouwen op je innerlijke stem en te werken met de subtiele energieën die je omringen. Dit opent de deur naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen.

Wat ik na het behalen van de Reiki 2 cursus? 

Je hebt na de cursus, de krachtige technieken en symbolen van Reiki tot je beschikking, waarmee je je helende vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Na Reiki 2 kun je dieper inzicht krijgen in de subtiele energieën en patronen van het universum, waardoor je in staat bent om op afstand te genezen en de energie van gebeurtenissen in het verleden, heden en toekomst te beïnvloeden. Je kunt anderen helpen om fysieke en emotionele blokkades op te lossen, diepgaand welzijn te bevorderen en spirituele groei te stimuleren. Met Reiki 2 ben je een lichtpuntje van heling en transformatie in de wereld!

 

Wat deze cursus echt speciaal maakt, is de persoonlijke groei die je zult ervaren. Naarmate je jezelf openstelt voor de helende kracht van Reiki, zul je merken dat je zelfvertrouwen, compassie en intuïtie groeien. Je zult meer in harmonie zijn met jezelf en anderen, en je zult in staat zijn om jouw unieke gaven te delen met de wereld.

 

Dus als jij klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw Reiki-reis, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Reiki 2 cursus. Samen zullen we een diepgaand begrip van Reiki ontwikkelen en jouw helende vermogens naar nieuwe hoogten brengen. Jouw reis van zelfontdekking en spirituele groei begint hier!